Haemme projektipäällikköä Biosfääriakatemia-hankkeelle

Turunmaan Saaristosäätiö hakee

projektipäällikköä hankkeelle Biosfääriakatemia ajalle 1.5.2020-31.12.2020 (todennäköisellä jatkolla 31.12.2022 asti)

Turunmaan Saaristosäätiö toteuttaa osana Saaristomeren Unesco biosfäärialueen toimintaa, ympäristökasvatuksen hanketta, joka on suunnattu lapsista nuoriin aikuisiin yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja koulujen kanssa. Hankkeen yhteydessä toteutetaan ja kehitetään jo olemassa olevaa toimintaa kuten Saaristokeskus Korpoströmin Junnulabraa, yläkoulun Biosfäärialue kouluissa -ohjelmaa ja varhaiskasvatuksen Kalakamut -ohjelmaa. Nuorisolle suunnattua ilmastoon ja hyvinvointiin liittyvää uutta toiminta kehitetään. Työnantaja on Turunmaan Saaristosäätiö ja projektipäällikkö toimii osana biosfäärialueen hallintoa. Hanke on kokonaisuudessaan säätiöiden ja rahastojen rahoittama.

Biosfäärialueen toiminnan tavoite on kestävän kehityksen edistäminen saaristoympäristössä, ainutlaatuiset luonto- ja kulttuuriarvot huomioon ottaen. Biosfäärialueen toiminnan painopiste on Paraisten kaupungin ja Kemiönsaaren kunnan saaristoalueissa, vaikutusalueen ollessa laajempi. Lisätietoa tästä www.biosfar.fi.

Haemme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva opetusalan-  ja mielellään myös kestävän kehityksen tutkinto, työkokemusta, sekä hyvä kielitaito (ruotsi ja suomi). Työ edellyttää itsenäistä työskentelyä, joustavuutta, hyviä ihmissuhdetaitoja ja hyvää paikallistuntemusta. Toimisto sijaitsee Saaristokeskus Korpoströmissä, mutta työ vaatii liikkumista koko Turunmaan alueella ja edellyttää ajokorttia. Etätyöskentely on mahdollista.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen toimitetaan Turunmaan Saaristosäätiölle 13. huhtikuuta 2020 klo 15 mennessä. Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen biosfar@pargas.fi.

Lisätietoja antaa biosfäärialueen koordinaattori Katja Bonnevier, puh. 040 356 2655, s-posti biosfar@pargas.fi.